Powered by Blogger.

manufacturing09

huzaim

asyraf(acap)

sobree

faizel

farshad

nazrin

 az-zuhri

fahmi

hanif(anip)

solehuddin(pak din)

fadzil mohd(coach)
faiz

aiman nafees

 ejad(saad)

 zikril hakim(botak)

wan abu sufian(piye)

nasrul(kicop)

amirul syamim(jason)

 farid ifwad(durex)

fauzi(pojie)

hakim

 fadzil adha(bruno)

dzulhelmi(chi)

 roshan sidhu(jack)

inilah manufacturing09
kenanganku bersama mereka
sungguh banyak
merekalah yang akan menemaniku 
sepanjang pengajianku
di UNIKL MIAT
merekalah,
yang selalu memberi nasihat
mengutuk,saling membuli,
memaku di antara 1 sama lain,
yang menyebabkan kelas selalu kecoh,
seperti berada di medan perang,
kahkahkahkah~~
korang mmg best!!!
..SAHABATKU..
..FRIENDS FOREVER..


moment yang best dalam kelas:
*law sorang stat memaku, yang lain akan join yang sorg 2.abis la yang kena paku tu. hahaha~~
*law lecturer tak tanya apa2, suma dok bising(cakap ngn owg sebelah la, orang belakang la, mcm2 lagi),
tp bila lecturer tya soalan, emm, suma diam. sunyi sepi. kahkahkah~~lawak2..
*law mber2 xdpt datang kelas sebab nk ponteng, dorg selalu tinggalkan pesanan kepada yang hadir supaya bagitae kt lecturer,t 1 kelas akan diberitahu, untuk support orang yang memeberitahu.kakaka~~
*yang paling best, law kami sampai dulu kat kelas, lecturer belom datang lagi, ktrg akan tggu 3omnt ja, lebih drpd tu, lecturer xdtg gak, BALIK!!! hahaha.. tp ktrg cnfrm dlu la btol2..
*assingment, law suma cam tak siap ja, pakat ramai2 pujuk lecturer, supaya ditangguhkan dulu tarikh submit...hihihi..


all the best!!! semoga kita suma berjaya..amin..


*ada komen apa2... sila komen ok...=D komen anda amat dihargai....

posted under | 1 Comments

1 comments:

Anonymous said...

valium online rectal valium dosage - valium 031

Home

Islamic Clock

Islamic Widget

Firman Allah

(Apa yang kamu katakan itu tidaklah benar), sesungguhnya sesiapa yang berbuat kejahatan dan ia diliputi (ditenggelamkan) oleh kesalahannya itu, maka merekalah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya.
Surah Al- Baqarah ayat 81

There was an error in this gadget

Top Referrer Contest

Top Referrer Contest
nak join... jom klik... huhu....

..contest..

1st Lucky Draw by Atie Aizam

..1st award..

..1st award..
from Ima Aisuki.... =D

..2nd award..

..2nd award..
from myna...=D

..klik 4 derma..

..AKU..

My photo
Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
kehidupan kita tak akan merasa tenang selagi kita tidak mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dalam hidup ni banyak yg kita perlu tempuhi. Walau bagaimana sekali pun cubaan & dugaan yg datang jangan mudah mengalah. Berdoalah kepada Allah SWT. Allah akan membantu kita. Allah telah janjikan sesuatu yg istimewa untuk hamba-Nya yg beriman dan beramal soleh. Jangan lupa tuntutan kita sebagai seorang Islam. Solat 5 waktu sehari semalam, jangan ditinggalkan dalam keadaan apa sekali pun. Berusaha agar hidup kita di dunia tidak sia2 & mendapat faedah untuk kesenangan di akhrat kelak. i'Allah. Amin.

Recent Comments