Powered by Blogger.

Salam Aidilfitri 2011/1432H.....

assalamualaikum wbt....
1st of all i would like to wish u guys...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR  BATIN....
mohon maaf kalau ada silap & salah kt mana2...k...
harap dosa dan kesalahan aku selama ni dapat dimaafkan..
i,allah.....('',)...cm na raya korang?
dapat duit raya banyak tak tahun ni?
kalau dah banyak sangat dermalah sikit kepada yang memerlukan..k...huhu...
i'allah supaya memperolehi berkat daripadaNya....amin...
wah! da hmpir beberapa bulan aku tak update blog aku ni....
dah berserabut daaa... haha.....
aku pon tak pasti samada ada tak orang yang still follow up blog aku ni or tak...heee...
harap masih ada...hehe...
thanx kepada yang sudi visit my blog yang da lama tak update ni... huuuummm...
ehemmm2...awak awak! haa awak yang nga baca tu la,
macam pena tengok muka awak,
tapi kt mana ea? huhu.....

ok la sahabat2 sekalian.
aku rasa sampai sini dulu kot...
tuk kali ni....
nantikan next entry....
yeaa!! bye2...



posted under |

0 comments:

Newer Post Older Post Home

Islamic Clock

Islamic Widget

Firman Allah

(Apa yang kamu katakan itu tidaklah benar), sesungguhnya sesiapa yang berbuat kejahatan dan ia diliputi (ditenggelamkan) oleh kesalahannya itu, maka merekalah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya.
Surah Al- Baqarah ayat 81

There was an error in this gadget

Top Referrer Contest

Top Referrer Contest
nak join... jom klik... huhu....

..contest..

1st Lucky Draw by Atie Aizam

..1st award..

..1st award..
from Ima Aisuki.... =D

..2nd award..

..2nd award..
from myna...=D

..klik 4 derma..

..AKU..

My photo
Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
kehidupan kita tak akan merasa tenang selagi kita tidak mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dalam hidup ni banyak yg kita perlu tempuhi. Walau bagaimana sekali pun cubaan & dugaan yg datang jangan mudah mengalah. Berdoalah kepada Allah SWT. Allah akan membantu kita. Allah telah janjikan sesuatu yg istimewa untuk hamba-Nya yg beriman dan beramal soleh. Jangan lupa tuntutan kita sebagai seorang Islam. Solat 5 waktu sehari semalam, jangan ditinggalkan dalam keadaan apa sekali pun. Berusaha agar hidup kita di dunia tidak sia2 & mendapat faedah untuk kesenangan di akhrat kelak. i'Allah. Amin.

Recent Comments