Powered by Blogger.

...Bisnes aku & member2...

assalamualaikum wbt...
actually this entry aku nak promotes sikit la bisnes aku & my friends,
sejak 2 3 minggu yang lepas ni,
kitorang: terdiri daripada aku, Faizel, Sobree, Hasip,
telah bersetuju untuk melancarkan satu bisnes,
alhamdulillah setakat ini,
bisnes berjalan dengan lancar dan baik,
semua dengan berkat doa dan usaha kami,
Syukran Ya Allah,
btw, kami masih lagi dalam proses mencari pelanggan,
apa bisnes kami?
mm... sebenarnya kami bisnes moto,
apa yabg kami buat?
we are Repairing, Overhaul, Renovate & maintain the engine of motorcycles,
tapi setakat ni la kami hanya wat moto
LC135 & EX5 ja,
yang lain2 dalam proses nak belajaq ag,
so kepada saudara saudari yang ingin membaiki, atau nak wat apa2,
ataupun enjin moto anda rosak dan sebagainya,
boleh la datang kat kami,
i'allah kami akan cuba untuk mencari jalan untuk anda,
setakat ini, moto yang pernah kami baiki,
alhamdulillah, semua berpuas hati... amin...
mm... law nak tanya pasal harga,
kami letakkan harga yang paling sesuai dan berpatutan,
i'allah.... selalunya kami hanya mintak duet nak beli barang saja,
duet upah tu ikut la korang nak bagi berapa,
depends la...
so apa2 pon law nak tanya apa2 boleh contact aku,
huzaim:0193782205....ok?
kami berbisnes di Daerah Sepang,
Taman Desa Vista.....
('',)

p/s:
*law nak call biaq malam2 cikit, lepas koi 8am ok la..
*apa pon masalah mengenai moto anda, kol dulu tanya ok? jangan malu, jangan segan....

posted under |

0 comments:

Newer Post Older Post Home

Islamic Clock

Islamic Widget

Firman Allah

(Apa yang kamu katakan itu tidaklah benar), sesungguhnya sesiapa yang berbuat kejahatan dan ia diliputi (ditenggelamkan) oleh kesalahannya itu, maka merekalah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya.
Surah Al- Baqarah ayat 81

There was an error in this gadget

Top Referrer Contest

Top Referrer Contest
nak join... jom klik... huhu....

..contest..

1st Lucky Draw by Atie Aizam

..1st award..

..1st award..
from Ima Aisuki.... =D

..2nd award..

..2nd award..
from myna...=D

..klik 4 derma..

..AKU..

My photo
Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
kehidupan kita tak akan merasa tenang selagi kita tidak mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dalam hidup ni banyak yg kita perlu tempuhi. Walau bagaimana sekali pun cubaan & dugaan yg datang jangan mudah mengalah. Berdoalah kepada Allah SWT. Allah akan membantu kita. Allah telah janjikan sesuatu yg istimewa untuk hamba-Nya yg beriman dan beramal soleh. Jangan lupa tuntutan kita sebagai seorang Islam. Solat 5 waktu sehari semalam, jangan ditinggalkan dalam keadaan apa sekali pun. Berusaha agar hidup kita di dunia tidak sia2 & mendapat faedah untuk kesenangan di akhrat kelak. i'Allah. Amin.

Recent Comments