Powered by Blogger.

..Selamat Hari Raya..

assalamualaikum wbt...
Happy Eidul Fitr to all Muslims,
walaupon hari ni bukanlah hari raya 1st,
tapi we r still in the Syawal,
so I guess it's not too late to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri,
huhu... hari ni da hari yang ke-7 da... kiki..
da lama aku tak update blog aku ni,
pasai sebulan yang lepas aku tak bayar wet tnet,
so kena potong sebulan,
kah3... padan muka...
mm..... sedar tak sedar kita dah habis da puasa,
sampai hari raya pon dah habis dah,
cepat betul masa berlalu kan...
haha....
ok la, actually en3 ni just nak wish
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
for all blogers and all Muslims,
and one more thing I would like to seek ur apologise,
for what I've done in the past,
mungkin ada yang tak kena kat mana2,
terkata apa2 yang sakit hati,
ter'maki' secara tak sengaja ka,
and whatever la yang korang rasa sakit hati,
harap2, dimaafkanlah... ok...
amin..



posted under |

3 comments:

akema yazid said...

selamat hari raya jugakk..;p

huzaimRosli said...

syukran..
Selamat Hari Raya....=)

Anonymous said...

valium for anxiety valium for sale india - buy diazepam generic valium

Newer Post Older Post Home

Islamic Clock

Islamic Widget

Firman Allah

(Apa yang kamu katakan itu tidaklah benar), sesungguhnya sesiapa yang berbuat kejahatan dan ia diliputi (ditenggelamkan) oleh kesalahannya itu, maka merekalah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya.
Surah Al- Baqarah ayat 81

There was an error in this gadget

Top Referrer Contest

Top Referrer Contest
nak join... jom klik... huhu....

..contest..

1st Lucky Draw by Atie Aizam

..1st award..

..1st award..
from Ima Aisuki.... =D

..2nd award..

..2nd award..
from myna...=D

..klik 4 derma..

..AKU..

My photo
Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
kehidupan kita tak akan merasa tenang selagi kita tidak mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dalam hidup ni banyak yg kita perlu tempuhi. Walau bagaimana sekali pun cubaan & dugaan yg datang jangan mudah mengalah. Berdoalah kepada Allah SWT. Allah akan membantu kita. Allah telah janjikan sesuatu yg istimewa untuk hamba-Nya yg beriman dan beramal soleh. Jangan lupa tuntutan kita sebagai seorang Islam. Solat 5 waktu sehari semalam, jangan ditinggalkan dalam keadaan apa sekali pun. Berusaha agar hidup kita di dunia tidak sia2 & mendapat faedah untuk kesenangan di akhrat kelak. i'Allah. Amin.

Recent Comments